Zyra pėr Informim dhe Marrėdhėnie me Publikun e PK-sė / KP Press and Public Relation Office / Kancelarija za Informisanje i Odnose sa Javnošcu KP

Two persons arrested for “import, export, supply, transport, production, exchange, mediation or unauthorized selling of weapons or explosives devices”

Prishtina, 30th June 2015 On 29th of June, Kosovo Police, respectively Border Police patrols, during an usual patrol and observation at Rakosh village in Istog, noticed some suspicious actions of a vehicle in movement. More

Two suspects arrested for ‘usury’

Prishtinë, 19 June 2015-Today on 19th of June 2015, the Directorate for Investigation of Economic Crimes and Corruption has conducted a police operation based on the suspicion of committing a criminal offence of ‘usury’.More

Three persons arrested for ‘smuggling with migrants’

Prishtinë, 19 June 2015-The Directorate for Investigation of Organized Crime after some intensive investigations carried out for several months regarding the criminal activity of a well-organized group, who constantly dealt with ‘smuggling with migrants’ toward the European Union countries, today on 19th of June 2015, Police in the Peja region (into three locations), has undertaken a police operation where three suspects were arrested and their houses with the accompanying facilities were checked. More

Arrestohen tre persona për ‘kontrabandim të migrantëve’

Prishtinë, 19 qershor 2015Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar, pas hetimeve intensive të kryera për disa muaj, lidhur me veprimtarinë kriminale të një grupi mirë të organizuar, që në vazhdimësi merrej me ‘kontrabandim të migrantëve’ për në shtetet e Bashkimit Evropian, sot me datën 19 qershor 2015 në rajonin e Pejës (në tri lokacione), ka ndërmarrë një operacion policor, me ç’rast janë arrestuar tre të dyshuar dhe janë kontrolluar shtëpitë dhe objektet përcjellëse të tyre.More

previous

1-4 Of 260

next

General Statistics: 03.07.2015


Accidents with fatalities

01

Accidents with injuries

11

Accidents without injuries

35

Traffic tickets imposed

925

Arrests

15

Detention

13

Information

Wanted Persons

Click here