Zyra pėr Informim dhe Marrėdhėnie me Publikun e PK-sė / KP Press and Public Relation Office / Kancelarija za Informisanje i Odnose sa Javnošcu KP

Arrestohen katër persona të dyshuar për vepra penale të fajdesë, kanosjes dhe mbajtjes në pronësi të paautorizuar të armëve

Prishtinë, 24 prill 2015 – Njësitet policore të stacionit policor Qendra në Prishtinë, respektivisht specialist të njësisë për hetimin e krimeve, në kuadër të punës së tyre për parandalimin e veprave të paligjshme si dhe të dokumentimit të veprimtarisë kriminale të autorëve të veprave penale sot në orët e hershme të mëgjesit kanë ndërmarrë një operacion i cili ka rezultuar me arrestimin e katër personave që dyshohet me bazë të jenë të përfshirë në disa raste të fajdesë, kanosjes dhe mbajtjes në pronësi të paautorizuar të armëve.më shumë

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 24 prill 2015
Referuar deklaratës së djeshme të Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB) të Maqedonisë, se një grup prej pesëdhjetë (50) personave kanë hyrë në Maqedoni, respektivisht në fshatin Saraj të Shkupit, për hir të njoftimit të opinionit Policia e Kosovës informon se dje (23.4.2015) rreth orës 16:53, Policia e Maqedonisë ka njoftuar Policinë e Kosovës se vërehen persona të grumbulluar në brezin kufitar, respektivisht në lokacionin Krivenik (RKS)–Radush (MK) dhe me verifikimin e menjëhershëm të informacionit është konstatuar se nuk ka asnjë grumbullim apo individ në lokacionin e lartcekur dhe as në tërë zonën e brezit kufitar me Maqedoninë.më shumë

Arrestohet i dyshuari për veprën penale të ‘vrasjes’

Istog, 24 prill 2015
Ju informojmë se me datën 23.4.2015 rreth orës 19:00 përmes telefonit nga mjeku kujdestar i QMF në Istog, Policia e Kosovës është njoftuar se një person ka ardhur pa shenja jete dhe dyshohej se ishte i vrarë me armë zjarri.më shumë

Arrestohet i dyshuari për veprën penale ‘lajmërim apo kallëzim i rremë’ si dhe ‘mbajtje në pronësi ose në posedim të paautorizuar të armës’

Pejë, 22 prill 2015

Ju informojmë se me datën 19.4.2015 rreth orës 21:00 në fshatin Vitomericë (rajonin 3), ka ndodhur një shpërthim në një shtëpi banimi pronar i së cilës është H. Sh., ku ky i fundit ka raportuar në stacionin policor në Pejë, se persona të panjohur kishin gjuajtur me armë në drejtim të shtëpisë së tij, e më pas edhe i kishin hedhur në brendi të shtëpisë një mjet eksplodues që sipas tij mund të jetë granatë dore. më shumë

previous

1-4 Nga 1000

next

  

  Statistikat e përgjithshme: 24.04.2015

Aksidente fatale

00

Aksidente me të lënduar

14

Aksidente pa të lënduar

29

Tiketa trafiku të shqiptuara

906

Arrestime

30

Në mbajtje

14

 

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu