Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Zaplenjena dva oružja u Kosovom Polju, privedena dvojica osumnjičenih

Priština 23 mart 2022 – Policija Regiona Prištine odnosno Jedinica za Brzo Reagovanje i službenici policijske stanice Kosova Polja, sinoć su u dve odvojene lokacije su zaplenili dva oružja.
Prvobitno radi rutinske kontrole od strane JBR zaustavili su osumnjičeno lice L. SH (muškarac) 18 godina kod kojeg je pronadjeno i zaplenjeno jedno gasno oružje a zatim je uhapšen i drugi osumnjičeni B.M (muškarac) 16 godina, za koga je policija dostavila dokaze (fotografije) na kojima je osumnjičeni izložio oružje.
Deo policijskog posla bila je i policijska kontrola na dve lokacije (prebivalište osumnjičenih) koje su preduzete u koordinaciji sa državnim tužiocem i suduje prethodnog postupka gde je (u prebivalištu osumnjičenog L.SH) pronadjeno i zaplenjeno:
-Jedno drugo gasno oružje tip BloW F92.
Dvojica osumnjičenih su privedena, dok u medjuvremenu policijski istražnici stanice Kosova Polja, obezbedili su i druge fotografije na kojima je izloženo zaplenjeno oružje i danas su identifikovali još dvojicu osumnjičenih. Isti su privedeni u policijskoj stanici i protiv njih je pokrenut slučaj, držanje u posed, kontrola ili neovlašćeno posedovanje oružja.
Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje