Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Novčane kazne za tri vozača i oduzimanje dozvole u Ferizaj

Regionalna saobraćajna policija u Ferizaj, danas u ranim jutarnjim časovima, na magistralnom putu Ferrizaj – Priština u selu Prelez, zaustavila je tri vozača koji su sa putničkim vozilima izvršili saobraćajni prekršaj: „Upotreba alkohola tokom u vožnje“
S tim u vezi policija protiv vozača: A.A. (M/K) starosti 42 godine i S.A. (M/K) starosti 39 godina, izrekla je novčane kazne po zakonu o saobraćaju, 200 evra, 2 negativna boda i šest (6) meseci zaštitnu meru uzimanje vozačke dozvole, dok je protiv treċeg vozača B.S. (M/K) star 46 godina, policija izrekla novčanu kaznu od 300 evra, 2 negativna boda i devet (9) meseci oduzimanje vozačke dozvole. Sva tri vozača su u potpunosti priznala učinjene prekršaje.
Ovom prilikom, Regionalna Uprava Policije u Ferizaj, apeluje na vozače da poštuju zakon o saobraćaju na putevima, da ne voze pod dejstvom alkohola.
Ovakvim postupcima dovode se u opasnost njihovi životi i životi ostalih učesnika u saobraćaju.
Pozivamo građane da sarađuju sa policijom, za eventualne prekršaje koji mogu nastati u saobraćaju da odmah obaveste policiju, najbližu stanicu, ili putem digitalne aplikacije „Pozovite policiju“ kao na dežurne brojeve telefona: 192, 0290/326-250 & 0290 / 322-406.
Vaši podaci će biti potpuno poverljivi.
Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje