Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Uhapšeno lice osumnjičeno za više slučajeva oružanih pljačke

Priština, 11 februar 2022 – Regionalna Direkcija Policije Prištine, intenzivirala je preduzimanje policijskih, operativnih i istražnih mera za sprečavanje i otkrivanje krivičnih dela kao i suzbijanje pojedinaca i kriminalnih grupa.
Poseban fokus je stavljen na organizaviju policijskog rada u otkrivanju krivičnih dela pljački, identifikaciji kao i hapšenju osumnjičenih za ta dela.
Napredak policijske istrage u ovim slučajevima rezultovao je preduzimanjem akcije od strane Regionalnih Istražnika, koji su uhapsili osumnjičenog;
• L. S, muškarac, 30 godina, državljanin Republike Kosova,
Za kojeg postoji osnovana sumnja da je učestvovao u tri slučaja oružanih pljački i jedan pokušaj pljačke. Ovi slučajevi su s3 dogodili tokom ove godine, u naselju Lakrishte i Emshir (Kupusište).
Deo akcije, bila je i kontrola prebivališta osumnjičenog, koja je izvršena po nalogu sudije prethodnog postupka.
Policija je tu pronašla i zaplenila jedno vatreno oružje, 14 metaka kao i druge predmete koji bi mogli da posluže kao dokaz za slučajeve.
Osumnjičenom je rešenjem državnog tužioca odredjen pritvor na 48 sati, dok se rad istrage nastavlja za potpuno rasvetljavanje sumnje o umešanosti osumnjičenog u još nekoliko slučajeva koje istražuje policija.
Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje