Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Radni sastanak sa glavnim tužiocem Osnovnog Tužilaštva u Ferizaj

Regionalni direktor policije u Ferizaj, potpukovnik Basri Shabani sa svojim visokim osobljem, danas u 09:00 je održao sastanak sa glavnim tužiocem Osnovnog Tužilaštva u Ferizaj, g. Shukri Jashari sa saradnicima.
Ovaj sastanak je održan u prostorijama Osnovnog tužilaštva u Ferizaju.
Na ovom sastanku je, između ostalog, razgovarano o bezbednosnoj situaciji, koja je u regionu Ferizaj ocenjena kao mirna, dok je postojala potreba za povećanjem i koordinacijom zajedničkih aktivnosti Tužilaštva i Regionalne policije u nekoliko oblasti, sa posebnim naglaskom, u sprečavanju krčenja šuma, transporta i ilegalne prodaje drveta, fenomena koji godinama prati region Ferizaj.
Na ovom sastanku razgovarano je o drugim pitanjima u pogledu sigurnosti, da policija pojača svoje aktivnosti u drugim oblastima kao što su: prikupljanje informacija o krađi i teškoj krađi, pljački, organizovanom kriminalu, drogama, informacije o hapšenju traženih lica po nalogu suda itd.
Na kraju ovog sastanka utvrđeni su prioriteti regionalne policije za naredne dane.
Regionalna uprava policije u Ferizaj, zahteva saradnju sa građanima i apeluje na građane koji, kad god imaju informacije o kriminalu uopšte, odmah obaveste policiju, najbližu stanicu ili putem digitalne aplikacije „Pozovi policiju“ i dezurne brojeve: 192, 0290 / 326-250 i 0290 / 322-406.
Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje