Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Uhapšena je osoba osumnjičena za krivično delo ‘Pokušaj ubistva’

Mitrovica, 3 Jun 2021

Juče popodne dana 3 Jun 2021, oko 18:45 časova, Policija u Mitrovici dobila je informacije o pucnjavi u ulici ‘Lumi’ u Mitrovici.
Od prvih uvidjaja sa lica mesta , pronadjene su mrlje od krvi i dva metka , sumnja se da je incident nestao kao rezultat spora dve porodice , koje su umešane u premlaćivanje .

Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih H.G., starog 55 godina i F.T., starog 17 godina gde je prvo osumnjičeni snažnim alatom (nožem) je udarao žrtvu . Žrtva je lečena u Regionalnoj bolnici u Mitrovici i poslata je u KUCK u Prištini na dalje lečenje .

Dok je drugi osumnjičeni maloletnik pronadjen je jedan pištolj i jedan šaržer sa tri metka , koje je policija zaplenila kao dokazni materijal .
Na lice mesta izašli su regionalna istražna jedinica i državni tužilac.

Odlukom državnog tužioca osumnjičenog H.G., starog 55 godina , pokrenut je slučaj “Pokušaj ubistva ” a protiv drugog osumnjičenog F.T., starog 17 godina , slučaj je pokrenut za : ‘’Neovlašćeno posedovanje oružja ’’, “Upotreba oružja ili opasnih sredstava ” i “Izazivanje opšte opasnosti ”, odlukom tužioca dvojici osumnjičenih odredjuje se mera policijskog zadržavanja .

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje