Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

V.d, Generalnog Direktora Policije Kosova g. Samedin MEHMETI dočekao je Komandanta Kosovskih Bezbednosnih Snaga, General Pukovnika Rrahman RAMA

Priština, 25 Novembra 2020

Danas 25.11.2020, u prostorijama Generalne Policijske Direkcije, v.d. Generalnog Direktora Policije Kosova g. Samedin MEHMETI dočekao je Komandanta Kosovskih Bezbednosnih Snaga General Pukovnika Rrahman RAMA.

Sastanak je imao posebni cilj, i desio se nakon jedne pomoći iz medicinskog pogleda koji su realizovale KBS za PK. KBS-Lekarski Centar sa njegovim lekarskim osobljem, su realizovali jedan process seriološkog testiranja za  612 (šest stotinu i dvanaest) službenika PK-a.

V.d. Generalnog Direktora i PK-a g. Samedin MEHMETI, se zahvalio General pukovniku Rama I lekarskom osoblju KBS za spremnost da izvrše testiranje jednog broja policijskih službenika. Saradnja izmedju ove dve institucije je bila neprestana, ali u prošlosti je bila u operativnom aspektu a sada se obogaćuje i u zdrastvenom aspektu sa konkretnom pomoć ponudjenom od KBS-a.  Medju institucionalna saradnja ove dve institucije, osim humanog aspekta ovom prilikom je san pokoljenja da vide takve institucije da saradjuju za dobrobit otadžbine.

General pukovnik Rama je naglasio da poštujemo uniformu, zato smo odvijali ovu aktivnost sa voljom, kada uzmemo u obzir da saradjuju dve institucije kojima se najviše veruje, koje su najkredibilnije u Republici Kosova. General pukovnik Rama je izrazio spremonst za saradnju i ubuduće i podršku u raznim oblicima za projekte PK-a, uključujući i pružanje iskustava KBS-a u aspektu obezbedjivanja posebnih oprema koje mogu služiti PK-u.

Na kraju je v.d, Generalnog Direktora PK- g. MEHMETI dodelio je zahvalnicu za Komandanta Kosovskih Bezbednosnih Snaga General Pukovnika Rrahman RAMA i lekarski tim KBS-a.

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje