Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Uhapšena su četiri osumnjičena lica i zaplenjena su sumnjiva narkotičke supstance

Priština, 10 februar 2018

Kao nastavak realizacije policijske operacije u kraju prošle nedelje u Prizrenu, slične operacije su se realizovale i sinoć u regionu Peči, pod osnovanoj sumnjom da su osumnjičena lica uključena u krivično delo: „Kupovina, posedovanje, distribucija i neovlašćena prodaja narkotika, psihotropnih i analognih supstanci“- član 273. 

Direkcija za Istragu Trgovine sa Narkoticima-Peć, uz pomoć: Specijalne Operativne Jedinice, Jedinice sa psima- K9 i Krim Tehnika, nakon jedne prethodne istrage i sa naredbom pravnih organa, dana  09.02.2018 je sproveo jednu kontrolu u nekoliko lokacija u regionu Peći gde se sumnjalo za narkotičke supstance. 

Tokom ove policijske operacije su uhapšena 

(4) četiri osumnjičena lica, pretresene su četiri lokacije razne kafane/barovi, kao i kontrolisani su preko 400 (četiri sto) osobe koje su bile u tim lokacijama.   

U nekoliko od lokacija su pronadjene i zaplenjene kao dokaz jedna mala količina (dve kese i jedno omotanje) narkotičke supstance, kao i je zaplenjeno je jedno hladno oružje- nož. 

             S naredbom nadležnog Tužilaca jedna osoba je poslata u zadržavanje, dok tri ostalih su se oslobodili kroz redovnu proceduru.  

Sledeće pronadjite video-link policijskih operacija;

https://www.youtube.com/watch?v=P-OqzvVJGVI&feature=youtu.be

Sa poštovanjem 

Kancelarija za Informisanje PK-a 

GDP-Priština

 

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje