Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policija Kosova pruža nagradu 10.000 euro ( desethiljade eura )za bilo koga koji daje informaciju u vezi počinioca ubistva g Olivera Ivanovic

Priština, 16 januar 2018

U vezi slučaja ubistva  g. Ivanovic, počinjenog danas oko  08:10 min., u ulici    “Sutjeska” na severu Mitrovice, Policija Kosova  sa svim svojim relevantnim jedinicama  je angažovana na istragu  i da  što pre osvetljavaju  ovaj slučaj.  

Policija radi na prekupljivanju i analiziranju  svih relevantnih dokaza i činjenica   da bi što pre osvetljivali ovaj slučaj  i da bi što je pre moguće priveli pred pravdu  počinioca/e ovog kriminalnog dela . 

Samim tim, za što hitniju identifikaciju  počinioca  ovog kriminalnog akta, Policija traži pomoć gradjana  i bilo koga koji smože imati  važne informacije za otkrivanje slučaja.   

Policija Kosova  apeluje kod gradjana  koji mogu nešto znati  oko slučaja da pomažu Policiji  sa informacijama  za pronalaženje počinilaca/ce  ovog akta  i za ovo pruža nagradu  od  10.000 euro (desethiljade eura),  za bilo kog gradjana  koji može pšružiti informacije  koje vode na  osvetljavanju ili  otkrivanju ovog slučaja.  

Gradjani koji poseduju infomacije  uz vezi ovog slučaja  mogu da to dostave na o vim sledećim  brojevima telefona i   e-mail adrese: 

Tel:- 080019999 ose 

192, dhe

e-mail: [email protected]

Pouzivi na ovim brojevima telefona su besplatni  za sve gradjane  i Policija striktno će da sačuva  prava anonimnosti i tajnost identiteta     na ovim brojevima telefona  i na ovom e-mail adresu, osim ukoliko lica sami, dobrovoljno  izjavljuju drugačije.  

S poštovanjem 

Kancelarija za Informisanje  PK-a

GDP Priština 

 

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje