Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Ubistvo u pokusaju u Mitrovici

Mitrovica, 2 april 2015

Jedno krivicno delo sa elementima “ubistvo u pokusaju” je izvesteno da se dogodio juce posle podne dana 02. April 2015 oko 18:00h na ul.”Uljqini” u Mitrovici.
Policijske jedinice na nivo stanice i Regionalna Istrazna Jedinica odgovorile su na slucaj, gde odmah su procesuirali sa mestom dogadjaja, na osnovu izjava svedoka saznalo se da je bilo tuce izmedju vise lica, gde zatim dvoje od tih su odvedeni za lekarsku pomoc u regionalnoj bolnici u Mitrovici, kao posledica dobijenih povreda od noza, dvoje povredjenih zrtva F.R. 48 god. i A.R. 18 god. nakon pocetnog tretmana u Mitrovackoj bolnici su odvedeni za KUCK, gde njihovo zdravstveno stanje izvesteno da je van zivotne opasnosti
Prve policijske istrage ovlascenjem tuzioca pocete su od mesta dogadjaja gde je omoguceno identifikacija mesta dogadjanja i uhapsenje dvoice osumnjicenih ukljuceni u slucaj:L.K. 35 god i G.H. 31 god, albanci, stanovnici Mitrovice, drzavljani Republike Kosovo.
Na isto mesto nadjen i sekuestriran noz koji se sumnja da je upotrebljen u slucaj, i jedna metalna palica, iste ce se upotrebit/procesuirati kao materjalne cinjenice.
Oslanjajuci se pocetnih izjava datih od intervjuisanih kao: osumnjiceni, zrtve i svedoka, zlocinski incident sumnja se da je predhodilo jedna trenutna svadja koja na pocetku bila kao carka izmedju osumnjicenih i zrtava, koja zatim rezultirala upotrebom noza od strane osumnjicenih.
Na osnovu procedure intervjuisanja naredbom tuzioca prema osumnjicenom L.G. odredjena je mera pritvora od 48 cas. dok drugi osumnjiceni oslobodjen na redovnoj proceduri

 

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje