Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Jedna soba je ubijena vatrenim oružjem , dvojica osumnjićenih su u begstvo

Priština, 30 .marta 2015- danas u 01:25 minuta, policija je dobila informaciju da je u naselje Veternik, tačnije u trgovačkom centru Albi Mall u Prištini, dogodilo se jedan pokušaj teške kradje koja je rezultirala sa ubistvom.
Odmah nakon dobijanja ove informacije na mesto dogadjaja su izašle sve neophodne policijske jedinice, uz podršku regionalnih jedinica za istragu kriminala kao i druge jedinice za egzaminaciju mesta dogadjaja.
Po izlasku na lica mesta polilcija je konstatovala da se radi sa ubistvom a žrtva je :
• N. Ramadani, muškarac , 44 godina, kosovski državljanin , ( stražar obezbedjenja u trgovačkom centru ) kako nije mogao da preživi dobijenim ranama od vatrenog oružja je preminuo.
Na osnovu prvih rezuzltata rada , regionalni istražitelji podneli su verziju istrage da dvojica osumnjičenih maskirana i najmanje jedan od njih naoružan ušli su unutar trgovačkog centra Albi Mall sa namerom gradje jednog sefa .
Medjuvremeno stražar obezbedjenja (žrtva ) primetio je osumnjičene unutar objekata pokušao je da ih zaustavi, i tom prilikom jedan od osumnnjićenih ispalio je o oružje u njegovom pravcu, , gde kao posledica toga prouzrokovao je smrt.
U nastavku njenih delovanja, Policija sa velikim zalaganjem preduzima sve potrebene operativne i istražne radnje, uz fokusiranje otkrivanja identiteta i mesto mogućih osumnjičenih kao i proširila je krug istrage intervijuisanjem jednog broja osoba u svojstvu svedoka ali i drugih , uz nastojanje da se osvetli i razjašnjavaju sve okolnoste koje se rade sa slučajem.  

Opšte statistike: 2024-06-03
0
Nesreće sa fatalitetom
21
Nesreće sa povredjenima
31
Nesreće bez povredjenih
1521
Izrećene saobraćajne tikete
11
Hapšenja
03
Na zadržanje