Policia e kosovës
Policija Kosova / Kosovo Police

Policija Kosova je realizovala nekoliko pretresa u nekolike lokacije

Priština , 10 juli 2014
10.07.2014, Direkcija za Istragu Privrednog Kriminala i Korupcije, odnosno Sektor za Istragu Privrednog Kriminala, na osnovu izdatog Naloga od strane Osnovnog Suda u Prištini, obavila je kontrolu nekolike kompanije – lokala u nekolike opštine.
Ova akcija policijske kontrole je realizovana u Prištini,Čaglavici, i u selo Konjuhe, opština Lipljane, zbog osnovane sumnje da se u ove lokacije štampaju tikete i da se proizvode proizvodi – čarapa sa firmom “Nike” i “Adidas”.
Sumnja se da je njihova proizvodnja uradjena bez ovlašćenja legalnih kampanija , pošto su zaštićeni ovi proizovdi . I tom prilikom na lokaciji u Čaglavici gde je fabrika proizvodnje pronadjena su :

– 72 pari čerapa “ADIDAS”;
– 1400 etiketa- sa natpisom “ADIDAS”
– 550 etiketa – sa natpisom “NIKE” i
– 750 etiketa sa natpisom “PUMA”, i iste su zaplenjene od strane Tržišnog Inspektora MIT.
U vzi ovog slučaja u svojstvu osumnjičenog lica je saslušano lice B.L (1985) Albanac/Kosovar, koji je odlukom tužioca oslobodjen na redovnu proceduru.
Vredi napomenuti da u ovoj policiskoj operaciji su učestvovali tri (3) službenika kriminalističke tehnike ,dva (2) Tržišna inspektora -MTI, dva (2) Carinska službenika i druge policijske jedinice iz raznih stanica , koje su asitirale za uspešnu realizaciju ove široke policijske operacije . 

Statstikat e përgjithshme: 2024-06-03
0
Aksidentet Fatale
21
Aksidentet Me te Lenduar
31
Aksidentet Pa te Lenduar
1521
Tiketa Trafiku Te Shqiptuara
11
Arrestime
03
Ne Mbajtje