Personat në Kërkim


 

10 fotot e personave të kerkuar në rastin Kosova 2.0

Lidhur me rastin me akuzat e mëposhtme (në bazë të Kodit Penal të vjetër) \" Nxitja e urrejtjes, e përçarjes ose e mosdurimit kombëtar, racor, fetar a etnik; lëndim i lehtë trupor; shkelja e statusit të barabartë të banorëve të Kosovës; parandalimi ose pengimi i tubimit publik; dëmtim i pasurisë së luajtshme; që ndodhi më 14 dhjetor 2012 tek Salla e Kuqe, Pallati i Kulturës Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, ku promovimi i revistës \"Kosova 2.0\" u pengua, Policia e Kosovës nën udhëheqjen e prokurorit kompetent ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për hetimin e këtij rasti.më shumë

Musa (Tahir) Gerbeshi

Musa (Tahir) GerbeshiMusa (Tahir) Gerbeshi, i lindur më 13.01.1959, nga fshati Ropic-Vushtrri.Vepra: Krim i organizuarmë shumë

Radomir (Uros) KASALOVIC

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Radomir (Uros) KASALOVIC i lindur 26.06.1972 ne Zupce Zubin Potok, Adresa e banimit fshati Zupqe Zubin Potok, Nacionaliteti: Serb, I gjate 1.82 cm, Pesha 95kg, Sytë: Kafe, Flokët: Kafe.më shumë

Dusan (Dragoljub) JOVANOVIC

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Dusan (Dragoljub) JOVANOVIC i lindur 17.03.1990 ne Mitrovice, Adresa e banimit rr. Kolasinskih Knezeva Zubin Potok , Nacionaliteti: Serb, I gjate 1.90 cm, Pesha 85 kg, Sytë: Kafe, Flokët: Kaltër.më shumë

Slobodan (Blagoje) VUCINIC

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Slobodan (Blagoje) VUCINIC i lindur 10.04.1989 ne Mitrovice, Adresa e banimit fshati Zupce Zubin Potok, Nacionaliteti: Serb, I gjate 1.75 cm, Pesha 80 kg, Sytë: Kafe, Flokët: Kafe.më shumë

Milovan (Dragutin) VLASKOVIC

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Milovan (Dragutin) VLASKOVIC lindur 28.10.1979 ne Zubin Potok. Adresa e banimit rr. Kolasinskih Knezeva #59 Zubin Potok, Nacionaliteti: Serb.më shumë

Radovan (Zoran) RADIC

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Radovan (Zoran) RADIC i lindur me 19.10.1981 ne Mitrovice, me vendbanim Fshati Zupce Zubin Potok, nacionaliteti: Serb, i gjate 1.90 cm, pesha 100 kg, sytë: ngjyrë e zezë, flokët: ngjyrë kaltër.më shumë

Ratomir (Radun) Bozovic

Rasti i Vrasjes se Policit Enver Zymberi me date 26/07/2011, Urdhër arrest GJPP No. 61/11, PPS No.103 / 2011 Kundër Ratomir (Radun) Bozovic me nofken ,,Dude” i lindur 03.03.1961 ne Dobrosevina Zubin Potok.Adresa e banimit Rr Arsenije Carnojevic 88 në Zubin Potok,Nacionaliteti: Serb, Pronar i Hotelit ,,Aleksandrija” ne Zubin Potok. I gjate 1.73 cm, Pesha 64 kg, Sytë: ngjyrë e kafe, Flokët: ngjyrë.më shumë

Branislav Rakic

Branislav Rakic i cili dyshohet për veprën penale të vrasjes nga neni 147 te KPK.më shumë

Petri (Salih) Salihu

Petri (Salih) Salihu, i lindur më 16.11.1976, nga fshati Druar- Vushtrri.Vepra penale: vrasje e rendë. më shumë

Korab (Mehush) Zogjani, i lindur më 08.07.1987 nga fshati Halilaq komuna e Fushë Kosovës

Korab (Mehush) Zogjani, i lindur më 08.07.1987 nga fshati Halilaq komuna e Fushë Kosovës. Ky person kërkohet si i dyshuar për veprën penale vrasje e rendë dhe për posedim ose shfrytëzim të pa autorizuar të armëve. Policia kërkon bashkëpunimin e të gjithë qytetarëve dhe institucioneve që në çfarëdo rrethane të gjithë ata që kanë informacione lidhur me vendndodhjen e këtij të dyshuar ta njoftojnë policinë në numrat 92 dhe 192.më shumë

Agron Ramadan Kryeziu

I indur me 05.05.1979 ne fsh. Pagarushe / Malishevë, banues ne Prizren (ka fletarrest vendor) Veprat për te cilat kërkohet: Vrasje e rende (kërkohet qe nga viti 2007) më shumë

Enver (Hamit) SEKIRAQA

I lindur më 18.11.1973 në Prishtinë, Rruga “Gryka e Llapushnikut” nr.196 me pseudonimin “QOPA”. Ky person pas kërkesës nga Gjyqtari i Procedurës Paraprake është i kërkuar edhe nga INTERPOLI (atë mund ta gjeni në): http://www.interpol.int/public/Data/Wanted/Notices/Data/ 2008/71/2008_20371.asp më shumë

Ilir (Ymer) AVDULLAHU

Ilir (Ymer) AVDULLAHU i lindur më 24.08.1982 në Prishtinë, Rruga “Vëllezërit Fazliu” me pseudonimin “LIZA”.më shumë

previous

1-14 Nga 14

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu