Zyra për informim dhe marrëdhënie me publikun e PK-së

Arrestohen katër persona të dyshuar për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar, konflikt i interesit dhe uzurpim i paligjshëm i pronës së paluajtshme

Arrestohen katër persona të dyshuar për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar, konflikt i interesit dhe uzurpim i paligjshëm i pronës së paluajtshmemë shumë

Kryetari i Klinës Sokol Bashota nderon me mirënjohje policinë për efikasitet ndaj sigurisë së “serbëve dhe të tjerëve”

Kryetari i komunës së Klinës Sokol Bashota është i kënaqur nga “efikasiteti” i Policisë së Klinës dhe rajonit të Pejës në luftimin e keqbërësve.Një ndër kënaqësitë që kryetari Bashota ndan me publikun është edhe siguria dhe efikasiteti i policisë së Klinës në sigurinë e komunitetit serb të kësaj komune që kishin qenë “cak i grabitjeve kohëve të fundit”.më shumë

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, priti në takim Ministrin e Diasporës z. Valon Murati

Prishtinë, 26 maj 2015
Gjatë takimit, i cili u realizua sot në ambientet e drejtorisë së përgjithshme të Policisë së Kosovës, në mes të ministrit të diasporës z. Valon Murati dhe drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës z. Shpend Maxhuni, u diskutua rreth mobilizimit të dy institucioneve, koordinimit të aktiviteteve të përbashkëta si dhe ndihmës reciproke, në funksion të regjistrimit të diasporës dhe informimit sa më të mirë të bashkatdhetarëve rreth procedurave për pajisjen me dokumente personale, aktiviteteve kulturore e artistike që organizohen për nder të tyre.më shumë

Arrestohet një i dyshuar për vepër penale ‘fajde’

26 maj 2015
Në orët e mëngjesit të sotëm, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-njësia në Ferizaj, të mbështetur nga NJRSH (Njësia për Reagim të Shpejtë) si dhe Njësia e Forenzikës Rajonale, kanë zbatuar urdhëresën e Gjykatës Themelore në Ferizaj, me ç’rast janë bastisur dy lokacione të ndara në fshatin Koshare të Ferizajt, pronë e të dyshuarit Xh. H. 34 vjeç, për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale ‘fajde’ e cila sanksionohet sipas nenit 343 të KPK-së.më shumë

Plani operativ “Pasat 2015” identifikon 175 vetura të çmontuara për shitje pa dokumente përkatëse, të dyshuara për shmangie doganore

Mitrovicë, 22 maj 2015
Si rezultat i përpunimit të informatave në fushën e parandalimit të veprimtarive kriminale, njësia rajonale e auto-krimeve, në kuadër të Drejtorisë Rajonale në Mitrovicë në dy ditët e fundit ka realizuar planin operativ të koduar “Pasat 2015’’. Ky plan operativ është zbatuar përmes kontrollit në disa lokacione të ndryshme, ku kryesisht ushtrohet veprimtari e shitblerjes së automjeteve dhe pjesëve të tyre.më shumë

Arrestohen dy personat e dyshuar për veprën penale ‘lëndim i rëndë trupor’

Skenderaj, 21 maj 2015
Një bashkëveprim i mirë mesë hetuesve dhe njësive sektoriale ka bërë që dy të dyshuarit A. G. 19 vjeçar A. G. 16 vjeçar të identifikohen dhe të arrestohen, mbi dyshimet e arsyeshme për përfshirje në një rast me elemente të veprës penale ‘lëndim i rëndë trupor’, ngjarje kjo e cila është raportuar të ketë ndodhur në orët e pasdites së djeshme, me datën 21 maj 2015 në rrugën “Gjon Buzuku” në Skenderaj.më shumë

previous

1-6 Nga 1000

next

Informata

Raporto Krimin Në

info@kosovopolice.com

Personat në Kërkim

Kliko këtu